torstai 30. elokuuta 2012

Korvikepizzaa

Tein vanhalla painonvartijaohjeella pizzaa tai korviketta. Kuitenkin - kesäkurpitsaa viipaloidaan erittäin ohueksi kerrokseksi vuoan (joka vuorattu leivinpaperilla) pohjalle, siihen päälle tonnikalaa yms mitä haluaa. Minä laitoin pikkutomaatteja viipaleina ja juustoa, mausteena soijakastiketta ja pizzamaustetta. Ketsuppia laitoin sitten syödessä. Lisäksi salaattia jossa kurkkua ja salaattikuutioita salaatinkastikkeen kera. Kyl se nälän vei. Nyt jälkiruuaksi kahvia ja kurpitsansiemenleipää (kaupassa paistettua. Pitihän mun ottaa kun kerrankin muuta kuin oliivileipää tarjolla)

Muistaakseni ohjeessakin painotettiin tuota että ohut kerros kesäkurpitsaa, muuten tulee kasvisvuokaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

vuosi 2025 siis - alkanut

Näköjään olen tämän blogini jättänyt aika lailla paitsioon viime vuosina. Olen tässä muutaman päivän viihdyttänyt itseäni lueskelemalla kaht...